elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ATROPELLAMENT VALÈNCIA

“No hi ha frenada”: Màxima col·laboració per a trobar al conductor del BMW escapolit després de l'atropellament a València

“No hi ha frenada”: Màxima col·laboració per a trobar al conductor del BMW escapolit després de l'atropellament a València
  • El conductor escapolit s'enfronta a tres delictes per l'atropellament d'un xiquet de 8 anys a València

La Policia Local de València ha realitzat una crida per a identificar al conductor que este diumenge sobre les 15.33 hores va atropellar a un xiquet de 8 anys en un pas de vianants de l'avinguda Germans Machado.

Es tracta d'un BMW de la sèrie 3 color gris antracita, del qual la Policia ja té el número de sèrie i de fabricació gràcies al retrovisor que el conductor escapolit va deixar en la via. I esta és la via d'investigació que està seguint la policia, a més de les càmeres que han gravat al vehicle.

De fet, segons la Policia de València les càmeres graven al conductor que accedix a la capital per Alboraia i es perd per la CV-30, eixida de València.

A més, estan seguint les gravacions de les càmeres de trànsit, també de les administracions de l'àrea metropolitana de València, la Direcció General de Trànsit i els cossos i forces de seguretat per a fer el seguiment de la fugida.

També estan en contacte amb tallers de cotxes i amb la DGT, “no ho podem revelar” però insistixen que “la col·laboració ciutadana és importantíssima”.

Com es va produir l'accident?

El menor, acompanyat d'un familiar des del camí de Moncada, creuava el pas de vianants amb el semàfor en verd, quan apareix un vehicle a gran velocitat que fa cas omís del semàfor roig per a vehicles, atropella al menor i perd l'espill retrovisor esquerre. L'atropellament ha causat ferides greus al xiquet que va ser traslladat a l'hospital Clínic de València.

“No hi ha frenada”, asseguren des de la Policia Local, per la qual cosa es tracta d'una “conducció temerària amb total menyspreu a la vida de qualsevol persona”. De fet, en les gravacions es pot veure com el conductor esquiva als vehicles parats en el semàfor d'una via que marca una velocitat màxima de 50 km/h i que el conductor escapolit va sobrepassar.

A quants delictes s'enfronta el conductor?

La Policia Local ha explicat que el conductor s'enfronta a tres delictes: lesions per imprudència greu; abandó del lloc de l'accident i conducció temerària amb total menyspreu a la resta d'usuaris de la via.

Sol·liciten col·laboració ciutadana

Des de la Policia Local sol·liciten la col·laboració ciutadana com a complement a la línia d'investigació, per la qual cosa si algú pot aportar alguna dada pot telefonar al 092 (des de València) i al 96 208 54 38 (des de fora de València).

Pujar