2 de desembre de 2020 2/12/20

Finalitzen les obres de remodelació i ampliació del Parc de la Lluna del poble Castellar – l’Oliveral

Finalitzen les obres de remodelació i ampliació del Parc de la Lluna del poble Castellar – l’Oliveral - (foto 1)
  • Sergi Campillo: “Amb esta actuació s’atén una de las reivindicaciones veïnals que va resultar del procés de participació ciutadana Decidim VLC 2018 – 2019”

MÉS FOTOS
Finalitzen les obres de remodelació i ampliació del Parc de la Lluna del poble Castellar – l’Oliveral - (foto 2)

L'Ajuntament de València, a través del Servici de Jardineria, ha conclòs l'adequació del jardí ADOR - JOSE SIRUANA C, conegut com Parc de la Lluna i situat en el poble Castellar – L’Oliveral. El projecte, el pressupost d'adjudicació del qual va ser de 46.545,72 euros per a l'empresa MOBIFAKTUR S.L, conforma una de les peticions dels processos de participacion ciutadana Decidim VLC 2018-2019. Les obres han consistir en la remodelació i ampliació de les zones de jocs infantils.

El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha recordat que es tracta  “d’una proposta que va ser aprovada pels pressupostos participatius, pels veïns i veïnes dels pobles del Sud que amb els seus vots van decidir que es fera una remodelació d'este parc”. Per això, ara que les obres han finalitzat, Campillo es mostra “satisfet” perquè “els veïns i les veïnes del poble Castellar – L’Oliveral ja poden gaudir d'ell”.

En el “nou” jardí, que compta amb una superfície aproximada de 818,38 m2, s’han desmuntat les llosetes existents de paviment de seguretat, i s’han instal·lat en el seu lloc nous paviments de seguretat amortidors d'impactes de cautxú discontinu, en llosetes de 100x50 m o de 50x50 cm. Així mateix, s’han desmuntat els dos jocs infantils (gronxador doble i torre amb tobogan i grimpa) i el clos infantil, per a construir cinc jocs nous dels quals quatre seran inclusius.

Cal destacar que també s'han incorporat cartells indicadors de zona de jocs SEN05X de Mobipark; i s'ha realitzat una vorada rebaixada perimetral en l'àrea de jocs de paviment de cautxú continu. En quant als bancs, papereres, font i enllumenat, el projecte no ha intervingut en considerar-los “suficients” i trobar-se en “un bon estat de conservació”.

Pujar