elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Festival de Les Arts acollirà el primer punt mòbil de vacunació enfront de la covid-19 en concerts

El Festival de Les Arts acollirà el primer punt mòbil de vacunació enfront de la covid-19 en concerts
  • L'equip mòbil d'immunització atendrà el dijous 4 i el divendres 5 de novembre, de 16 a 20 h, al costat del centre d'acreditacions

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública instal·larà un punt de vacunació contra la Covid-19 amb motiu del Festival de les Arts, que se celebrarà el 5 i el 6 de novembre a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El festival serà divendres 5 i dissabte 6, però l'equip mòbil de vacunació atendrà el dijous 4 i el divendres 5, entre les 16 i les 20 hores. "El dispositiu s'anticipa un dia a la celebració del festival per fer-lo coincidir amb l'horari d'acreditació dels assistents i esglaonar així la vacunació dels que, per qualsevol motiu, tinguen pendent vacunar", com explica la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

D'aquesta manera, les persones que encara no s'han vacunat contra el coronavirus o només han rebut una dosi de la vacuna, podran apropar-se a centre d'acreditacions de el festival per immunitzar-se, amb independència de si preveuen o no assistir com a públic.

El certamen exigeix ​​a les persones assistents Certificat Covid Digital o PRDA amb resultat negatiu, i es regeix pel protocol de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a festivals de música a l'aire lliure, que permet la llibertat de moviment a les instal·lacions per al consum d'aliments i begudes i per al ball, sempre mantenint la distància de seguretat interpersonal i la mascareta posada, excepte en el moment de la consumició.

Pujar