elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El món faller, consternat per l'assassinat masclista d'una fallera de València

El món faller, consternat per l'assassinat masclista d'una fallera de València
  • Cristina, una jove de trenta anys, ha estat apunyalada fins a la mort a sa casa al centre de València

El món faller està de dol després de conèixer-se la notícia del presumpte assassinat masclista de la jove Cristina, veïna del barri de l’Eixample i fallera de la comissió de Mestre Gozalbo. Tal com els ha explicat elperiodic.com, una dona de trenta anys ha mort apunyalada presumptament per la seua parella a una casa del carrer Conde Altea a València.

La dona, segons han informat fonts de la Policia Nacional a elperiodic.com, ha sigut trobada a primera hora d'aquest dissabte, fet que ha impactat els veïns de l'Eixample i també el món faller, que ha mostrat els seus condols pel macabre assassinat. Des de la Junta Central Fallera i també el seu president, Carlos Galiana, han emès un comunicat expressant la consternació del col·lectiu faller i transmetent el seu suport a la família i amistats de la víctima.

El succés s'investiga com un presumpte cas de violència de gènere i s'ha detingut un home de 35 anys. Al migdia s'ha aixecat el cadàver després de l'autorització judicial.

Pel que sembla va ser la germana de la víctima la que va denunciar la seua desaparició i la seua mare va anar a casa a comprovar el seu estat, trobant-la allà acoltellada.

Pujar