21 de setembre de 2020 21/9/20

Fabiola Meco: “La nostra candidatura representa els senyals d'identitat de Podem"

Fabiola Meco: “La nostra candidatura representa els senyals d'identitat de Podem" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Fabiola Meco: “La nostra candidatura representa els senyals d'identitat de Podem" - (foto 2)

  Per a la candidata a la Secretària General de Podem, Fabiola Meco, l'equip de Més Morat Més Podem "representa els senyes d'identitat de Podem, una aposta per la gent, per la gent del territori. Vam vindre per a ser decisius en les institucions valencianes amb propostes com la Llei de Comptes Oberts, Llei de Pobresa Energètica, l'Agència contra el frau i la corrupció. Ara són realitat, són lleis amb el segell morat de Podem".

  "Mes Morat Més Podem és una candidatura positiva, un equip per a avançar, aquest és el repte. Comptem amb molta gent, amb gent de cercles, dels moviments socials, gent amb experiència en l'organització, volem sumar per a multiplicar. També la gent dels nostres ajuntaments, professionals de diferents àmbits, nosaltres som la gent de Podem, del Podem de hui de demà", ha conclós Meco.

  L'acte de presentació de la candidatura que lidera Fabiola Meco s'ha celebrat este migdia a València i també han intervingut candidates que integren la llista que concorre al Consell Ciutadà Valencià. Per Alacant, Llum Quiñonero i Beatriz Gascó, per València Rosana Pastor i per Castelló Amalia Diéguez.

  Llum Quiñorero s'ha referit al masclisme amb estes paraules "venim a parlar-li de tu al masclisme, Més Morat Més Podem és una candidatura feminista que va mes allà de construir-se amb l'amb la presència de dones en la presa de decisions fonamentals. Som 20 dones i 14 homes que anem a treballar i actuar tots com una sola dona".També ha fet al·lusió a la violència masclista i a la bretxa salarial i ha expressat que "el canvi no serà possible si Podem no és un partit feminista".

  Beatriz Gascó, ha destacat que la candidatura aporta gent experimentada i ha advocat per un "Podem més morat, més verd i més rural. L'ecologia és fonamental per al canvi, un canvi que passa necessàriament pel respecte a la naturalesa i la lluita contra el canvi climàtic".

  Rosana Pastor ha manifestat que "el Podem més morat és el de la cultura, cultura com un dret de la ciutadania. Hem de posar en valor la llengua i fer de la memòria que siga un element de concòrdia".

  Per la seua banda Amalia Diéguez que és una dona amb diversitat funcional, ha posat en valor els cercles, com a "element dinamitzador, com un espai flexible i amable on ens cuidem i respectem la diversitat. Un espai on dipositem esforç i responsabilitat per a transformar la realitat".

  Pujar