elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Exposició del Ninot 2023 en imatges: tria el teu 'ninot indultat'

Exposició del Ninot 2023 en imatges: tria el teu 'ninot indultat'
  • Aquest 3 de febrer s'ha inaugurat la mostra amb quasi 800 figures, dues d'elles se salvaran del foc en la nit de la Cremà

Galeria de fotos
Falles València 2023: Exposició Ninot
Falles València 2023: Exposició Ninot
Galeria de fotos
Falles València 2023: Exposició Ninot Infantil
Falles València 2023: Exposició Ninot Infantil

L'Exposició del Ninot ha obert les seues portes de nou aquest divendres en el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València amb quasi 800 figures que esperen salvar-se del foc durant la nit de la cremà. No obstant això, tan sols dos d'elles correran amb aqueixa sort, i seran les que els visitants trien com les seues favorites durant aquests dies.

Els qui vulguen gaudir de l'ambient faller, podran fer-lo en horari de 10 a 20 hores de dilluns a dijous i de 10 a 21 hores de divendres a diumenge.

Les entrades es poden adquirir per les vies habituals que habilita la Ciutat de les Arts i les Ciències per 3 euros i per 1,50 euros per a xiquets de 4 a 12 anys, persones majors de 65 anys o amb diversitat funcional i persones sòcies de la Ciutat de les Arts i les Ciències la passada de la qual incloga el Museu de les Ciències. Les comissions falleres podran acudir de manera gratuïta.

El pròxim 15 de març coneixerem què ninots seran indultats enguany i formaran part de la història de les Falles.

No et perdes els millors ninots exposats en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Elperiodic.com ha recollit una galeria amb els Ninots Infantils i els grans, descobreix les figures d'aquest 2023 i tria el teu favorit.

Pujar