elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
SUCCESSOS VALÈNCIA

Esglai en l'IES Malilla de València després d'esfondrar-se l'escenari en plena graduació: un professor resulta ferit

Imatge d'arxiu de l'IES Malilla
Imatge d'arxiu de l'IES Malilla
  • La graduació en este institut es veu interrompuda per una inesperada solsida

Un acte de graduació en l'Institut d'Ensenyament Secundari de Malilla va viure este divendres un inesperat sobresalt quan una solsida, les causes de la qual es desconeixen, va provocar que un professor patira un colp al cap. L'incident, que no va revestir major gravetat, va obligar a interrompre la cerimònia i traslladar al docent a l'Hospital Doctor Peset per a la seua atenció mèdica.

La solsida es va produir durant la vesprada en el centre educatiu, situat al carrer Bernardo Morales Sanmartín del districte de Quatre Carreres. En eixe moment se celebrava la fi de curs i d'etapa per als alumnes de 4t de l'ESO, amb la presència de docents i familiars, apunten fonts locals.

Pel que sembla, el professor es va veure afectat per la caiguda de material després del sostre, la qual cosa li va ocasionar un colp al cap. Testimonis presencials van prestar els primers auxilis al docent, de 43 anys i van donar avís als servicis d'emergència.

Els sanitaris van comprovar com el professor presentava traumatisme cranioencefàlic i dolor cervical i una ambulància de Suport Vital Bàsic va traslladar al ferit a l'Hospital Doctor Peset per a una avaluació més exhaustiva del seu estat.

Pujar