24 de setembre de 2020 24/9/20

Elecció candidates a Falleres Majors de València

  El pavelló de la Font de Sant Luís, “La Fonteta”, pavelló del València Basket, acull un any més l'elecció de candidates a Falleres Majors de València. 72 xiquetes i 72 senyoretes dels 26 sectors que componen Junta Central Fallera arriben a la #Elecció2017 amb el somni d'estar entre les 26 triades.

  Construït en 1983, amb una superfície de 14.900 m2 i una capacitat de 8.500 espectadors, la Fonteta porta albergant l'Elecció de Candidates des de l'Elecció 2008 (setembre 2007). Recordem que abans de la Fonteta, l'Elecció es va celebrar en la Plaça de Bous, Jardins de Vivers, Velòdrom Luis Puig i Fira de Mostres

  Més de 90 membres de Junta Central Fallera, de totes les delegacions, col·laboren en aquest acte, un dels actes més importants de l'any faller. A ells se sumen el centenar de tècnics de llums, so, equip artístic i muntatge, que han convertit, en quatre dies, la pista de basket de l'Estadi de la Fonteta en el gran escenari en el qual gaudirem de “Patrimoni”.

  Destacar també la presència en el backstage d'una perruquera i una maquilladora al servei de les candidates, i d'un servei d'animació infantil que segur faran més suportables les hores d'espera a les mes xicotetes.

  Jurat

  Enguany, com a novetat, el jurat de la segona fase es compon de tres membres designats per Junta Central Fallera i quatre triats per votació en l'Assemblea de Presidents. Aquest mateix jurat serà qui també trie, en la fase final, a les Falleres Majors de València 2017 el pròxim 10 d'Octubre. El dia 11 serà la proclamació de les màximes representants de les Falles en l'Ajuntament de València

  Jurat de la Fallera Major de València

  Carla Ibáñez Sanchis

  Doctora en Veterinària per la UPV. Professora titular a la Facultat de Veterinària i Ciències experimentals de la Universitat Catòlica de València. Fallera de Sant Antoni de Xirivella des de 1995, desenvolupant els càrrecs de vicepresidenta i tresorera durant quatre anys. Component de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València en 2010.

  Ferrán Garrido Machado

  Cap d'Informatius i Programes de la delegació valenciana de RTVE. Faller de la Falla Exposició de València on ostenta el càrrec de Delegat de Protocol comissió. Bunyol d'Or de la JCF. Anteriorment va ser faller de la Falla Taüt de Cullera. He sigut mantenidor de nombrosos actes fallers, presentacions i proclamacions.

  Susana Remohí Andrés

  Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València en 1988 i Fallera Major de València en 1998. Compta amb una ampla trajectòria amb diverses funcions als mitjans de comunicació destacant Canal 9, Levante TV i la 97.7. Actualment és la responsable de comunicació nacional d'Institut Valencià de la Infertilitat.

  Gabriel Aranaz Carrión

  Empresari Dissenyador gràfic. Delegat Sector Malvarrosa-Cabanyal-Beteró des de 2008 i va ser Delegat Mitjos Comunicació JCF (2006 a 2014) així com Jurado FMIV any 2007. Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants.

  Sela Falcó Pitarch

  Presidenta d'Agrupació Gran Via, Falla Gravador Esteve – Cirilo Amorós. En possessió del bunyol de brillats. Fallera Major Infantil de València de 2010.

  Pablo Guillen Murillo

  President de falla Bisbe Amigó – Conca

  María Ortega López

  Psicòloga. Presidenta de falla Falla La Vall d'Albaida-La canal de Navarrés. Durant dos anys com a delegada de sector de Campanar va participar en la delegació de Cultura de Junta Central Fallera.

  Jurat Fallera Major Infantil de València

  Teresa Argudo Enamorado

  Responsable Departament d'Administració d'empreses i Atenció al client en empresa de logística sanitària i hospitalària. Disposa també d'experiència professional en el camp de la moda i sempre en l'àmbit de l'atenció al client. Aficionada a la fotografia i la pintura. Component de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València en 1977. En la seua vida fallera pertany a la comissió de Montolivet ha estat implicada, activament, en àrees de teatre, playbacks o llibret.

  Margarita de Gracia Bonache

  Mestra i directora del Col·legi Públic de Pràctiques de València. Bunyol d'Or amb fulles de llorer. Els últims 20 anys ha sigut Fallera de la comissió Cadis-Cura Femenía-Puerto Rico en la qual ha ocupat diversos càrrecs com el de Delegada de festejos i delegada de loteria.

  Laura Carsí Vaello

  València, 1969. Després de ser Fallera Major Infantil en 1979 a la Comissió de Sueca-Literat Azorín va ser triada Fallera Major Infantil de València en 1980, en el primer procés d'elecció democràtica de les màximes representants de la festa fallera. Actualment treballa en l'atenció al client.

  Sergio Bòrdes Arnal

  Membre de Junta Central Fallera des de 2002, i faller de la comissió Falla Progres – Teatre Marina, en l'actualitat, és sotssecretari de la seua falla i ha ocupat els càrrecs comptador, vicecontador i bibliotecari. També és directiu en l'Agrupació de Falles del Marítim com a delegat d'assumptes amb JCF, en la qual també ha sigut secretari d'actes. Delegat de sector de Canyamelar-Grau-Natzaret des de l'any 2005. Treballa en l'Ajuntament de València en l'àrea de protocol.

  Amparo Chova González

  Pertany a la Falla plaça del Negrito, i és Presidenta d'Agrupació La Seu-Xerea-Mercat. Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants des de l'any 2010. Delegada de Sector La Seu-Xerea-Mercat durant 15 anys. Jurado de Fallera Major Infantil de València de l'any 2007.

  Diego García Bru

  President de Falla Montortal-Torrefiel, va participar com a jurat de falles de Junt Central Fallera 2013. Bunyol d'Argent.

  Soraya Vizcaíno i López

  Presidenta de Falla General Llorens – Dr. Marco Merenciano “Els Generals”.

  Tècnic Superior en International Business i GM Administratiu. Monitora de Temps Lliure a Irlanda. Participació en EUROPEADE Namur 2016. Ambaixadora de la UNESCO.

  Falles de València

  Falles de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar