elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una dona agredeix el seu nòvio i els policies que van anar a socórrer-lo al barri de Ruzafa a València

Una dona agredeix el seu nòvio i els policies que van anar a socórrer-lo al barri de Ruzafa a València
  • La dona va ser detinguda per maltractaments en l'àmbit familiar i va insultar, amenaçar, escopir i expulsar els policies

Agents de la Policia Nacional han detingut a València una dona de 29 anys, com a presumpta autora dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i atemptat a agent de l'autoritat, després de semblar agredir la seua parella, així com els policies que la van arrestar.

Els fets van passar ahir cap a les cinc de la matinada, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè anaren a un domicili al districte de Ruzafa (València), on un home estaria sent agredit per la seua parella.

Un cop al lloc, els policies van observar un home al replà de l'habitatge, el qual presenta escoriacions a la galta esquerra així com esgarrapades a la zona de la parpella i oïda, manifestant-los als agents que moments abans, pel que sembla, hi hauria estat agredit violentament per la seua parella en el transcurs d'una discussió, així mateix, aquesta li hauria tret tota la documentació i les targetes de crèdit, i es trobava en aquell moment a l'interior de l'habitatge.

Davant d'aquests fets, els policies, després d'una sèrie de comprovacions, van detenir la dona per un presumpte delicte de maltractaments a l'àmbit familiar.

En el moment de la detenció, la dona va insultar, va amenaçar, escopir i expulsar els policies, per la qual cosa també la va detenir com a presumpta autora d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat.

La detinguda, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a la disposició judicial.

Pujar