elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

DIRECTE | Segueix en viu l'exaltació de la Fallera Major Infantil de València 2023

DIRECTE | Exaltació Falleres Majors 2023 de València
DIRECTE | Exaltació Falleres Majors 2023 de València
  • Paula Nieto veurà complit un dels seus majors somnis després d'aquest acte que l'acredita com la màxima representant de les Falles

València està vivint un cap de setmana màgic amb les exaltacions de les seues Falleres Majors, un acte emblemàtic i tradicional que suposa la posada en marxa del compte arrere per a l'inici de les Falles.

Si ahir va ser el gran moment de Laura Mengó i la seua Cort d'Honor després de ser exaltada com a Fallera Major de València, hui arriba el torn de les més xicotetes. Paula Nieto i la seua cort viuran aquest dissabte un dia carregat d'emoció i il·lusió, on serà exaltada com la Fallera Major Infantil de València 2023.

El Palau de Congressos acollirà de nou aquest important acte per al món faller. A partir de les 16.30 començarà el directe en el qual podràs seguir des d'elperiodic.com tots els detalls d'aquest significatiu esdeveniment on es donarà a conéixer un dels grans secrets de les Falles, l'espolí del vestit de la Fallera Major Infantil.

L'animació de l'exaltació de Paula Nieto Medina anirà a càrrec de les comissions Bisbe Amigó-Cuenca i Acàcies-Picayo, guanyadores del XXXVI concurs infantil de Playbacks de Junta Central Fallera en les modalitats de grup A i grup B, respectivament. Mentre que Amparo Sospedra (fallera de la comissió Giorgeta-Roig de Corella i vicepresidenta de cultura de la JCF els dos últims exercicis) serà el seu mantenidora.

Pujar