elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació i la Federació de Ciclisme consoliden la Volta València Féminas

La Diputació i la Federació de Ciclisme consoliden la Volta València Féminas
  MÉS FOTOS
  La Diputació i la Federació de Ciclisme consoliden la Volta València Féminas - (foto 2)
  La Diputació i la Federació de Ciclisme consoliden la Volta València Féminas - (foto 3)

  La Volta Ciclista València Féminas consolida la seua proposta amb la celebració enguany de la seua segona edició. La competició, subvencionada per la Diputació de València a través de la convocatòria dirigida a esdeveniments extraordinaris, tindrà lloc entre el dijous 20 i el dissabte 22 de juliol, i en aquesta ocasió discorrerà per València, Alzira, Ontinyent i Moncada.

  "Les xiques ens han aportat grans èxits en l'àmbit esportiu i necessiten una espenta institucional per aconseguir que l'esport femení continue avançant", ha assenyalat la diputada d'Esports, Isabel García, qui ha participat en la presentació de la competició al costat del president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos; l'alcaldessa de Moncada, Amparo Orts ; i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí.

  La diputada d'Esports ha agraït l'acolliment d'aquesta carrera, animant a seguir treballant per la igualtat des de l'esport, en un torneig que ha indicat que "compleix amb els paràmetres que la Diputació s'ha plantejat per a aquesta legislatura en l'àmbit esportiu, i que són el suport a l'esport base, participatiu i femení", en un acte en el qual també s'ha presentat el Premi Caixa Popular per a categories Elite/sub 23 i Júniors.

  Per la seua banda, Amadeo Olmos ha assenyalat que aquesta segona edició suposa un pas important per a la consolidació de la ronda femenina en el calendari de la Volta a València i ha afegit que "en la prova estaran la totalitat dels equips espanyols de ciclisme femení, la qual cosa configura un grup de més de 100 ciclistes".

  Així mateix, l'alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, en representació dels primers edils d'Ontinyent i Alzira, municipis pels quals passa la Volta, ha destacat la vinculació històrica de Moncada amb el ciclisme "ja que mai ha faltat a la Volta a la província", una altra de les carreres en les quals col·labora la Diputació de València en suport a aquest esport. L'acte ha comptat també amb la presència de l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, regidors d'esports, aficionats i seguidors del ciclisme.

  Pujar