elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut a València per assassinar la seva dona i incendiar l'habitatge per amagar-ho

Detingut a València per assassinar la seva dona i incendiar l'habitatge per amagar-ho
  • Quan els bombers van sufocar l'incendi van trobar el cos d'una dona parcialment calcinada, així com un gos de mida petita

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 62 anys com a presumpte autor dels delictes d'assassinat, i incendi provocat en què va resultar morta la seva dona que va aparèixer amb el cos parcialment calcinat com a conseqüència de l'incendi del seu habitatge.

Els fets van passar cap a dos quarts de nou del 24 de desembre de l'any passat, en rebre una trucada el 112 que comunicava un incendi en un habitatge de Mislata. Quan els bombers el van sufocar van trobar el cos d'una dona parcialment calcinada, així com un gos de mida petita.

En vista dels fets, agents de la comissaria de Mislata van iniciar les investigacions amb la col·laboració dels agents de policia científica especialistes en incendis que van sol·licitar un informe als bombers que van intervenir. Un cop rebut, es van fer càrrec de les investigacions els agents del grup d'homicidis de la Prefectura Superior, que sobre la base de les circumstàncies que envoltaven els fets no van descartar una etiologia diferent de la suïcida.

Durant les investigacions els agents amb els informes tècnics policials de la policia científica, així com per les gestions que venien practicant des que van passar els fets, apuntaven a una etiologia homicida, és per això que els investigadors van sol·licitar l'informe de l'autòpsia, que va revelar que la mort era d'origen violent, possiblement per asfíxia mecànica, així com s'havia produït abans de l'incendi.

Com a conseqüència de les investigacions realitzades pel grup d'homicidis, que ha comptat amb la col·laboració d'agents de la Secció d'Anàlisi de Conducta, han detingut ahir al matí el marit de la víctima.

El detingut ha passat avui al matí a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

Pujar