elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut després d'agredir a una dona transsexual en una discoteca de València

Detingut després d'agredir a una dona transsexual en una discoteca de València
  • L'home està investigat per un delicte d'odi després d'insultar i agredir a un grup d'amics

La Policia Local de València ha detingut a un home de 36 anys per un delicte d'odi contra una dona transsexual en un local d'oci de l'avinguda Blasco Ibáñez de la capital del Túria.

Els fets van succeir la matinada d'este dilluns a l'eixida de la coneguda discoteca "La3", en la qual l'home havia estat increpant a un grup de quatre persones, dues d'elles dones transsexuals i altres dos homes.

Segons explica el cos policial, el detingut havia llançat greus insults mentre el grup d'amics ballava ignorant les paraules. Pel que sembla, els insults van arribar a més, i en diverses ocasions va arribar a espentar a una de les dues dones, encara que ella continuava ignorant estos atacs.

Malgrat l'actitud d'ignore del grup d'amics per a l'agressor este atac no va ser suficient, explica la Policia Local, que relata que una vegada fora de la discoteca va seguir amb els seus insults i amenaces de mort cap a les dues dones arribant a agredir a una d'elles, quan esta es va defensar.

Amb l'arribada de la Policia Local el grup d'amics va prendre declaració de l'ocorregut durant tota la nit. L'home, no obstant això, seguia en estat de nerviosisme arribant a increpar als agents i va admetre haver consumit unes certes substàncies durant tota la nit i posteriorment va ser detingut i lloc a disposició judicial.

Pujar