25 de setembre de 2020 25/9/20

Detingut per atracar una farmàcia i una floristeria a València en menys de mitja hora

Detingut per atracar una farmàcia i una floristeria a València en menys de mitja hora - (foto 1)
  • Gràcies a la col·laboració ciutadana va ser possible la seua detenció

Agents de la Policia Nacional han detingut en un carrer de València a un home de 40 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència o intimidació i un altre en grau de temptativa comesos en el transcurs de mitja hora en tres establiments comercials del districte de Proveïments de València, en els quals pel que sembla després d'intimidar als empleats simulant portar una arma en la butxaca, s'apoderava de la recaptació. Els policies li van intervindre 355 euros.

Els fets van ocórrer sobre les cinc i mitja de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una floristeria del districte de Proveïments de València, on pel que sembla un home acabava de cometre un atracament.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que moments abans un home havia aprofitat l'absència de clients en el local per a accedir a l'interior i després de rondar una estona amb les mans ficades en les butxaques, es va aproximar a la treballadora exigint-li la recaptació, apoderant-se d'uns 45 euros.

Vint minuts més tard, els agents van rebre un altre comunicat que s'havia produït un altre atracament per part d'un home, de característiques físiques similars al de l'anterior, en una farmàcia del mateix districte, en el qual pel que sembla el sospitós simulant que portava una arma, els havia exigit tots els diners, apoderant-se d'uns 300 euros.

L'empleat de la farmàcia va eixir darrere del sospitós i va observar com accedia a un safareig on pel que sembla va tractar de cometre un altre atracament, però en aquesta ocasió la víctima va eixir corrent al carrer a demanar socors, per la qual cosa el sospitós es va donar a la fugida.

Totes dues víctimes, van perseguir a l'autor sense perdre'l de vista, indicant a través de la Sala del 091 el recorregut que anava prenent aquest, sent finalment detingut en un carrer pròxim als establiments on havia comés els atracaments. Els policies li van intervindre 355 euros que portava en la butxaca davantera de la jaqueta.

Pujar