29 de setembre de 2020 29/9/20

Detenen a un home de 76 anys per oferir diners a dos menors a canvi que li tocaren els genitals

Detenen a un home de 76 anys per oferir diners a dos menors a canvi que li tocaren els genitals - (foto 1)

  Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 76 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de corrupció de menors, després de pel que sembla oferir diners a dues xiques menors d'edat a canvi que aquestes li tocaren els seus genitals.

  Els fets van ocórrer ahir sobre les quatre de la vesprada, quan els policies van ser comissionats per la Sala 091 perquè es dirigiren a un parc de València, on uns ciutadans tenien retingut a un home que pel que sembla estava dient paraules obscenes a dos menors.

  Una vegada en el lloc, els agents van esbrinar que l'home s'hauria acostat al parc a dues xiques de 15 i 16 anys i presumptament els havia oferit deu euros a canvi que li tocaren els seus genitals. Les menors es van negar, però el sospitós hauria insistit a anar-se amb elles darrere d'unes tanques perquè entre ambdues li realitzaren els tocaments.

  Les xiques, en veure que l'home no deposava la seua actitud, van començar a cridar, cridant l'atenció d'uns ciutadans que es trobaven en la zona i que van retindre a l'home fins a l'arribada de la Policia Nacional, que va detindre al sospitós per un presumpte delicte de corrupció de menors.

  El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat una vegada sentit en declaració, no sense abans advertir-li de la seua obligació legal de comparéixer davant l'autoritat judicial quan fóra requerit.

  Pujar