elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI VALÈNCIA

Desolació a València: l'incendi consumix 138 habitatges i deixa, almenys, quatre morts

Desolació a València: l'incendi consumix 138 habitatges i deixa, almenys, quatre morts
  • La policia científica determinarà les causes de l'incendi que va devorar en poques hores dos blocs annexos en l'avinguda Maestro Rodrigo

La imatge dels dos blocs de cases annexos en l'avinguda Maestro Rodrigo del barri de Campanar a València és devastadora. 

Després de les flames queden dos blocs totalment calcinats, quatre víctimes mortals, almenys 14 desapareguts i 15 persones ferides, per les quals afortunadament no corre perill la seua vida.

Anit ja es coneixia la primera decisió després de la tragèdia: l'Ajuntament de València decretava tres dies de dol oficial -el primer este divendres- i la Junta Central Fallera suspenia la Crida prevista per al diumenge així com la resta d'actes fallers durant els pròxims tres dies.

També la Generalitat Valenciana ha decretat tres dies de dol oficial en la Comunitat, com ha informat el president Carlos Mazón.

Sobre les causes de l'incendi, encara es desconeixen, com ha confirmat l'alcaldessa María José Catalá en declaracions a À Punt, i serà la policia científica la que investigue l'origen de l'incendi que “va avançar molt ràpid, els va sorprendre”, ha indicat la primera edil de la ciutat de València.

També s'espera, al llarg d'este matí, la visita del president del Govern, Pedro Sánchez, que es desplaçarà a València després de conéixer-se la magnitud de la tragèdia.

Pujar