elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI VALÈNCIA

Desallotjat un assentament de València per un incendi amb bombones de butà en els voltants

Desallotjat un assentament de València per un incendi amb bombones de butà en els voltants
  • A conseqüència de la intensa fumera, les línies C1 i C2 entre Alfafar i València Nord han quedat interrompudes en tots dos sentits

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha confirmat este matí que s'han desallotjat quaranta persones d'un edifici a causa d'un incendi que s'ha originat prop de les vies del tren a València, concretament al carrer Sant Vicent Màrtir. El foc s'ha produït en un assentament pròxim a les vies del tren, per la qual cosa s'ha procedit a la seua evacuació.

Des d'Emergències també han informat que la Policia ha retirat les bombones de butà que havien en els infrahabitatges i que assenyalaven un imminent perill si no s'extreien ràpidament.

Els policies han actuat en la zona per a evitar mals majors
Els policies han actuat en la zona per a evitar mals majors

A conseqüència del mateix i a causa de la intensa fumera que ha provocat l'incendi, com ja ha informat elperiodic.com, ha quedat interrompuda la circulació del tren de les línies C1 i C2 entre Alfafar i València Nort en tots dos sentits.

Fins al lloc de l'incendi s'han desplaçat dues dotacions de bombers de l'Ajuntament de València i una ambulància, a més d'una unitat del SAMU mobilitzada pel Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Des d'Emergències han confirmat que, per element, no hi ha ferits per inhalació de fum, només s'ha assistit a una dona de 28 anys per crisis d'ansietat i ha sigut donada d'alta 'in situ'.

Pujar