elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

70 dels 131 habitatges municipals de Safranar ja acullen famílies afectades per l'incendi de Campanar

70 dels 131 habitatges municipals de Safranar ja acullen famílies afectades per l'incendi de Campanar
  • 131 adults i 38 menors ja hi viuen a Safranar, al districte de Patraix

  • Una trentena de treballadors i treballadores de la Regidoria de Vivenda i Urbanisme treballa per a dotar a estes llars dels servicis de llum i aigua

 

70 habitatges de l'edifici municipal habilitat per a acollir a les famílies afectades per l'incendi de Campanar ja estan ocupades per 131 persones adultes i 38 menors. Estos nous veïns i veïnes de barri de Safranar, en el districte de Patraix, van començar a traslladar-se a este immoble dilluns passat , una vegada conclosos els treballs d'adequació d'estos habitatges que han dut a terme una trentena de treballadors de la Regidoria d'Habitatge i Urbanisme que, des de divendres passat a la vesprada i durant tot el cap de setmana, han treballat voluntàriament per a dotar a estes llars dels servicis de llum i aigua.

El personal d'esta Regidoria se suma a altres centenars de treballadors municipals que s'han mobilitzat per a atendre les necessitats sorgides amb motiu de l'incendi que va arrasar dijous passat el complex residencial de Campanar.

En total ascendix quasi a 700 la xifra d'empleats públics que han romàs actius. Així, 300 bombers van treballar tant en l'extinció del foc com en el salvament i rescat de les víctimes, 255 policies locals van prestar 996 servicis, i 16 psicòlegs i psicòlogues, 21 tècnics mitjans i 5 responsables municipals de Servicis Socials van proporcionar, des del primer moment, atenció psicosocial a les víctimes.

Altres servicis municipals mobilitzat davant l'emergència van ser, per exemple, el de Recursos Humans i Tècnics que va destinar 38 persones a diverses tasques, i el de Comunicació.

 

Pujar