elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI VALÈNCIA

Delegació del Govern confirma deu morts en el devastador incendi de València

Delegació del Govern confirma deu morts en el devastador incendi de València
  • Segon dia de dol oficial a València pel pitjor incendi de la història de la capital del Túria

Última hora de la Delegació del Govern a València que acaba de comunicar que són 10 les persones mortes en l'incendi de València.

Poc després de les 10.30 hores del matí han informat que els treballs de la brigada de la policia científica i judicial han seguit des de primera hora d'este dissabte a l'interior de l'edifici incendiat el dijous en Campanar.

"Les tasques d'inspecció d'este matí han tingut com a resultat la localització d'un nou cos . D'esta manera, i després de les tasques d'identificació, el nombre de cossos totals trobats a l'interior de l'edifici ascendix de 10", indiquen en el seu comunicat.

València seguix encara commocionada pel terrible incendi que s'ha emportat per davant la vida de deu persones, entre elles dos bebés, pel foc que es va deslligar la vesprada del dijous en un edifici de 15 altures de l'avinguda Maestro Rodrigo i que va acabar propagant-se a la torre annexa. Ambdues van ser totalment calcinades per la voracitat de les flames en un context de vent de ponent, baixa humitat i altes temperatures per a esta època de l'any.

Han passat més de 24 hores des que els bombers van aconseguir apagar les flames i la policia científica continua amb la feina de casa de cerca de possibles víctimes.

Ahir la Delegació del Govern a València confirmava que són nou les persones mortes en este terrible incendi, el més devastador de la història de València.

La jutge que porta el cas ha decretat el secret de sumari per a garantir la investigació, mentres els valencians han fet gala de la seua solidaritat acostant fins a la zona de Campanar tot tipus d'estris de primera necessitat per a ajudar a les famílies que s'han quedat amb el posat.

També l'Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana van anunciar ahir sengles paquets de mesura per a ajudar a les 138 famílies damnificades en este terrible incendi.

Cal recordar que van ser 15 les persones ferides en este incendi, set d'ells bombers, i ara només queden ingressats en hospitals valencians un parell d'estos efectius, encara que les seues vides no corren perill.

Pujar