elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell d'Administració de la societat Pla Cabanyal-Canyamelar nomena a Ignacio Pou nou gerent

  • En la reunió de hui s'ha adjudicat, per 362.811€, la redacció del projecte de dos edificis d'habitatges per al reallotjament dels propietaris dels Blocs Portuaris

El Consell d'Administració del Pla Cabanyal-Canyamelar ha nomenat, en la seua reunió de hui, a l'enginyer tècnic industrial Ignacio Pou com a nou gerent de la societat. Des de 1993, ha sigut enginyer tècnic en Ocoval, com a responsable d'inspecció, i en l'actualitat era director tècnic i de qualitat de l'empresa.

D'altra banda, en la reunió s'ha adjudicat, per 362.811 €, la redacció del projecte bàsic i d'execució per a la construcció de dos edificis d'habitatges destinats al reallotjament dels propietaris dels Blocs Portuaris.

Amb esta adjudicació es redactarà el projecte bàsic i d'execució per a la construcció d'uns 50 habitatges públiques, que tindran entre 50 i 90 metres quadrats, de 1, 2 o 3 dormitoris, en dos blocs de cases paral·lels que estaran dividits en superfície per un espai d'ús públic, però que estaran units per un aparcament subterrani i que suposarà una inversió superior als 9 milions d'euros.

El pressupost base de licitació va ser de 525.814 €, en un procés on s'han presentat 15 empreses, per la qual cosa s'ha produït una baixa del 31% fins als 362.811 € de l'adjudicació final.

 

Pujar