elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la Filmoteca d’Estiu als jardins del Palau de la Música

Comença la Filmoteca d’Estiu als jardins del Palau de la Música

    La Filmoteca d’Estiu oferix una programació d'onze pel·lícules als jardins del Palau de la Música, des de hui fins el proper dissabte 31 d'agost. Esta iniciativa, organitzada pel Institut Valencià de Cultura, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, així com de l'Aula de Cinema de la Universitat de València i Cerveza Turia. La pel·lícula que comença este cicle cinematogràfic és La vida de Brian de Terry Jones.

    Com cada any des de fa dos dècades, La Filmoteca trasllada la seua seu del teatre Rialto als jardins del Palau de la Música, on s'emetran diferents pel·lícules guardonades en els Goya, Oscar i els Premis del Cinema Europeu. Així mateix, durant esta edició, s'ha inclòs la pel·lícula guanyadora de la primera edició dels Premis de l'Audiovisual Valencià, El Desentierro, que serà presentada pel seu director el divendres 30 d'agost i també s'emetrà el dissabte 31. La programació comença hui, demà dissabte 3 i el diumenge 4 d'agost, amb la projecció de la pel·lícula La vida de Brian.

    La resta de la programació de La Filmoteca és la següent: dilluns 5 i dimarts 6, El silencio de otros; dijous 8 i divendres 9, Blade Runner; dissabte 10, diumenge 11 i dilluns 12, Green Book; dimarts 13 i dijous 15, Akira; divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18, The Rocky Horror Picture Show; dilluns 19 i dimarts 20, Cold War; dijous 22 i divendres 23, Bohemian Rhapsody; dissabte 24, diumenge 25 i dilluns 26, Campeones; i dimarts 27 i dijous 29, Taxi Driver.

    Este cicle continuarà al setembre en la seu de La Filmoteca, organitzat en col·laboració amb l'Aula de Cinema de la Universitat de València. Cal recordar que l'organització es reserva el dret a suspendre les sessions a causa d'inclemències meteorològiques i que no es permetrà l'accés al recinte una vegada haja començat la projecció. L'horari de les sessions és a les 22.30 hores, les taquilles obrin a les 21.00 hores i les entrades tenen un cost de 3,5 euros i l'abonament de 10 sessions, 25 euros.

    Pujar