elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Ciutat de les Arts i les Ciències proposa tallers, visites guiades, exposicions i projeccions en gran format per a gaudir del pont

La Ciutat de les Arts i les Ciències proposa tallers, visites guiades, exposicions i projeccions en gran format per a gaudir del pont

    El Museu de les Ciències oferix interessants exposicions, tallers i activitats complementàries al recorregut expositiu. Per la seua banda, l'Hemisfèric projecta una variada oferta de pel·lícules IMAX i 3D des de les 11.00 hores a les 22.00 hores. També destaquen les visites guiades gratuïtes a la mostra 'Una autopista darrere de l'endoll' del Museu que ens explica què és, com funciona o com arriba a les nostres cases l'electricitat.

    El Museu de les Ciències també compta amb els tallers de 'La Ciència a Escena' que consistixen en una sèrie d'experiments perquè el visitant aprenga Ciència i tecnologia. 'Científic per un dia', 'Robotets', 'Màgia Química', ''aLUZina', 'Fred, fred' i 'Horror al buit', junt amb el 'Teatre de l'Electricitat', activitat gratuïta en la primera planta, són algunes de les opcions que s'oferixen al públic del Museu.

    A més, en l'oferta expositiva del Museu, destaca l'exposició 'Paisatges Turístics Valencians. Valuosos, Valorats' en la que el públic contempla espectaculars tresors paisatgístics de la Comunitat Valenciana. El públic pot veure també la recent obertura de 'TecnoRevolución', una mostra en què el visitant coneix i experimenta amb alguns dels avanços més revolucionaris del món tecnològic. I 'Els Nostres Dinosaures' realitza un increïble viatge al passat a través de l'exposició i on el visitant pot conéixer més sobre estes impressionants criatures.

    Finalment, en l'Hemisfèric, els espectadors poden triar entre 'Viatge a l'espai. Pròxima parada: Mart', 'L'Oceà Secret de Jean Michel Cousteu', 'Amèrica Wild. Parcs Naturals', 'Caminant entre dinosaures. Planeta Prehistòric 3D', 'Escapada al paradís 3D. Una aventura de tortugues' i la projecció 'U2 3D'. També poden gaudir del planetari en directe de 'Les Nocturnes' que se celebra tots els dimarts i dijous a les 22.00 hores durant el mes d'agost.

    Pujar