4 d’abril de 2020 4/4/20

Ciutadans exigirà en el ple extraordinari que l'EMT siga intervinguda per l'Ajuntament

Ciutadans exigirà en el ple extraordinari que l'EMT siga intervinguda per l'Ajuntament - (foto 1)
  • Giner: “Si no ens convencen les explicacions de Ribó demanarem la revocació de Grezzi com a president de l'EMT”

El grup Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha anunciat que exigirà en el ple convocat per al pròxim 17 d'octubre, per a tractar l'estafa de l'EMT, que l'entitat siga intervinguda per l'Ajuntament perquè els òrgans centrals del Consistori es facen càrrec de la gestió economicofinancera de l'empresa.

“L'EMT està immersa en una crisi directiva grandíssima i a més hi ha una crisi política. El grup Cs en el ple extraordinari exigirem la intervenció de l'EMT per part de l'Ajuntament i, si les explicacions de Ribó no ens convencen, demanarem la revocació de Grezzi com a president de l'EMT”, ha explicat Fernando Giner.

El portaveu taronja ha recordat que el seu grup ha posat en coneixement del Tribunal de Comptes la possible responsabilitat comptable derivada de l'estafa a l'EMT. També ha recordat que les auditories de l'empresa revelen nombroses fallades en la gestió d'organisme.

“És inadmissible que les auditories traguen a la llum que en l'últim any s'haja augmentat en un 40% el nombre de càrrecs directius i comandaments, quan el de conductors només s'ha incrementat un 1’5%”, ha censurat.

Pujar