21 de setembre de 2020 21/9/20

Ciutadans eleva al Tribunal de Comptes la possible responsabilitat comptable derivada de l'estafa a l'EMT

Ciutadans eleva al Tribunal de Comptes la possible responsabilitat comptable derivada de l'estafa a l'EMT - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha anunciat que el seu grup posarà en coneixement del Tribunal de Comptes la possible responsabilitat comptable derivada de l'estafa a l'EMT.

  Sobre aquest assumpte, Giner ha exigit que l'equip directiu responsable de la gestió de l'EMT deposite el muntant de l'estafa, a costa de conéixer la seua possible responsabilitat personal.

  El portaveu taronja, qui ha recordat que les auditories de l'EMT revelen nombrosos de fallades en la gestió d'organisme, ha posat l'accent que l'estafa que ha tingut lloc en l'Empresa Municipal de Transports ha atacat directament a les butxaques dels valencians”, ja que “si l'empresa té un pressupost de 115 milions, 70 provenen dels impostos dels valencians”.

  “És inadmissible que Ribó haja muntat un quiosquet en l'EMT, les auditories de la qual trauen a la llum que, en l'últim any, s'ha augmentat en un 40% el nombre de càrrecs directius, quan el de conductors només s'ha incrementat un 1’5%”, ha censurat.

  “Els cabals públics dels valencians han d'estar custodiats amb la màxima diligència i, si hi ha alguna responsabilitat, el Tribunal de Comptes prendrà les mesures oportunes”, ha destacat Giner, qui ha posat l'accent en la “gran responsabilitat” que tenen els gestors de diners públics.

  Pujar