30 de setembre de 2020 30/9/20

Ciutadans denúncia “l'abandó” del Cabanyal i de les instal·lacions esportives

Ciutadans denúncia “l'abandó” del Cabanyal i de les instal·lacions esportives - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat hui l'abandó de l'alcalde de València, Joan Ribó, del Cabanyal i les instal·lacions esportives de la ciutat. "L'execució del pressupost a 30 de novembre no aconseguix ni el 40% de les inversions promeses però la situació és encara pitjor en el Cabanyal i en les instal·lacions esportives on Ribó no ha fet pràcticament res", ha dit Giner.

  Dins de les inversions del Cabanyal, les aplicacions per a obres d'urbanització i rehabilitació d'edificis del barri sumen 4,4 milions d'euros i l'execució és de 0 euros, segons l'estat d'execució del pressupost a 30 de novembre. Respecte les inversions de l'Edusi, les inversions promeses sumen 892.135,84 euros i l'execució aconseguix només els 17.841,37 euros. "Un grau d'execució inferior al 2% demostra la inacapacidad de gestió de Ribó", ha dit Giner.

  "Les instal·lacions esportives són una altra de les grans oblidades de Ribó. Ha promés als valencians 2.733.749 euros en inversions i en onze mesos ha executat tan sols el 6,21%", ha detallat Giner.

  "La incapacitat de Ribó per a gestionar les inversions promeses als valencians", ha explicat el portaveu de Cs, és latent també en les inversions en els barris. "Hi ha més de tres milions d'euros d'inversions en barris que Ribó va prometre i només ha executat 6.533 euros. Les voreres i calçades de la ciutat seguixen sense rebre les inversions promeses ja que només s'ha executat un de cada sis euros pressupostats", ha dit Giner.

  La renovació del patrimoni històric també reflectix un percentatge d'execució molt més davall de la mitjana. "Hi ha exemples com la construcció del jardí arqueològic. Ribó va prometre 1,47 milions d'euros d'inversions i no està ni tan sols en fase d'autorització, és a dir, ni s'ha obert l'expedient per a executar la inversió", ha explicat Giner, que ha afegit: "Mentres el pla de turisme apostava pel turisme cultural, dels 811.486,75 euros pressupostats per a invertir en museus i monuments només s'han executat inversions per valor de 138.900,52 euros".

   

  Pujar