elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans censura que quinze barris no han rebut ni un euro d'inversió

Ciutadans censura que quinze barris no han rebut ni un euro d'inversió
  • Estellés exigeix a PSOE i Compromís corregir en 2020 "la desídia de l'any passat"

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València Narcís Estellés ha denunciat que existeixen quinze barris a València que no tenen “ni un euro executat d'inversió” a data 30 de novembre, tal com consta en respostes del govern municipal a preguntes de Ciutadans.

Els quinze barris que no han rebut ni un euro d'inversió en 2019 són El Calvari, Tendetes, Jaume Roig, Ciutat Universitària, Fuensanta, La llum, San Isidro, Favara, En corts, La Punta, Amistat, La Carrasca, Sant Llorenç, Poble Nou i Mauella.

“Un de cada quatre barris de la ciutat estan abandonats pel PSOE i Compromís amb zero euros gastats o inversions ínfimes. L'Ajuntament ha de corregir la desídia amb la qual s'ha dirigit als ciutadans durant 2019 i invertir en les necessitats més pròximes als veïns”, ha apuntat Estellés, qui ha afegit “des del grup municipal Ciutadans continuarem fiscalitzant a l'equip de govern perquè els diners de la butxaca dels veïns de València es destine a millorar la seua qualitat de vida”.

Estellés ha assenyalat que, a més, hi ha altres sis barris que tenen inversions territorializadas ínfimes ja que no aconsegueixen ni els 10.000 euros. Es tracta dels barris de Tormos (520,30 euros), Nou Moles (3.750,84), Poblats Marítims (7.511,67), Camí Fons (6.250), Beniferri (9.601,63) i Penyarroja (661,10).

“És una vergonya que barris com el de Penyarroja, que Ribó i Gómez volen perjudicar amb una permuta que els arrabassa sòl dotacional, tinga inversions que no arriben ni als 1.000 euros”, ha censurat el regidor taronja.

Pujar