2 de desembre de 2020 2/12/20

Ciutadans censura que els comptes del Palau de la Música revelen la despesa nul·la a reparar l'edifique

Ciutadans censura que els comptes del Palau de la Música revelen la despesa nul·la a reparar l'edifique - (foto 1)
  • Picó critica que “l'icònic Palau continua deteriorant-se mentre l'Ajuntament gasta 478.000 euros en publicitat i 1,32 euros en obres de rehabilitació”

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha censurat que els comptes del Palau de la Música revelen que el Consistori no ha gastat res a reparar l'edifique. La regidora de Cs, Amparo Picó, ha criticat la “despesa nul·la en obres de rehabilitació” i ha recordat que “l'edifique porta dos anys caient-se a trossos”. A l'abril de 2018 va caure el trencadís, al novembre de 2018 un tros de sostre de la Sala Iturbi i al juny de 2019 el fals sostre de la Sala Rodrigo. “L'edifici porta dos anys en ruïnes per la seua falta de manteniment i el Consistori ha sigut incapaç de reaccionar encara”, ha censurat Picó.

Picó ha anunciat que el grup municipal Cs votarà demà, en la sessió extraordinària del Consell d'Administració de l'Organisme Autònom del Palau de la Música, en contra de l'aprovació del compte general de l'exercici 2019.

“No aprovarem els comptes generals perquè no volem ser còmplices d'una de les majors vergonyes de la gestió d'aquest govern municipal. És inadmissible que el Palau de la Música estiga tancat des de juliol de l'any passat, quan es va afonar el sostre de la Sala Rodrigo i continue clivellant-se”, ha dit la regidor taronja.

Picó ha qualificat de “molt irresponsable presentar uns comptes en les quals veiem que s'han gastat 360.000 vegades més en publicitat, 478.210 euros, que a reparar l'edifici. La partida de ‘obres de reparació d'edificis’ és de 1,32 euros”.

 

Pujar