Castellano

Cevisama té bones vibracions per a l'edició de 2023 que confia a igualar els visitants estrangers

Cevisama té bones vibracions per a l'edició de 2023 que confia a igualar els visitants estrangers
  • La fira se celebrarà del 27 de febrer a 3 de març a València

Cevisama ja ha multiplicat per quatre les confirmacions de compradors estrangers que assistiran a la seua pròxima edició. D'aquesta manera, el certamen, que se celebra entre el 27 de febrer i el 3 de març en Fira València, espera tornar a aconseguir els 21.000 compradors estrangers de més de 150 països que va rebre en la seua última edició. Les expectatives són bones. Fins al moment, el nombre de confirmacions supera els 600 professionals internacionals.

Cevisama comença així el compte arrere per a la seua 39a edició, que reunirà a tot el poder de compra nacional i a una amplíssima representació d'estrangers. Algunes de les empreses que assistiran són Merola Tile/Somertile, Richmond Ceramic Tile Distribution, Cancos Tile, Secret Bath o Virgínia Tile, totes estatunidenques, els principals distribuïdors francesos de Point P. Saint Gobain, l'empresa Richardson, el grup Leclerc, de Leroy Merlin França o el grup francés Gedimat o els alemanys BDB (Bundesverband Dutscher Baustoff-fachhandel), Köbig, Nerlich & Lesser, Taxis, Stark Group, Schmidt Rudersdorf, Trauco, Hermann Bach o Bayerischer Fliesenhandel. També visitarà Cevisama la Federació Belga de materials de construcció i l'Associació materials de construcció del Regne Unit, així com empreses britàniques com Al-mureu Tiles, The Tile Company, Tapis Tiles, Craven Dunnill&Co o les canadenques Olímpia Tile, Tiles Inspired o Sarana Tiles.

“Gràcies a la intensa labor de Fira València i amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible hem convidat a més de 3.000 empreses”, assegura Carmen Álvarez, directora del certamen. “Ja tenim més de 600 confirmacions de compradors internacionals, quatre vegades més de les que teníem en la passada edició. Són professionals de països com els EUA, Alemanya, França, el Regne Unit, Itàlia o el Canadà, entre molts altres països”, afig Álvarez, que apunta que Cevisama és el principal imant de visitant professional estranger en la Comunitat Valenciana.

El certamen, que ha realitzat nombroses accions promocionals per a atraure visitants amb gran potencial de compra, també ha tancat acords amb grups de distribució dels principals mercats forans, així com amb els col·legis d'arquitectes i interioristas perquè assistisquen a Cevisama 2023. A més, s'ha treballat en una campanya de comprador nacional. “S'han enviat milers d'invitacions a estudis i empreses i estem rebent les confirmacions d'assistència a molt bon ritme”, declara la directora de l'esdeveniment, que afig que l'objectiu prioritari continua sent els prescriptores de producte -fonamentalment arquitectes i interioristas- i els distribuïdors de ceràmica i bany.

En aquest sentit, cal destacar que es tornaran a celebrar els premis Ivace Awards for Tile of Spain Promotion, amb el Regne Unit com a país convidat, un mercat clau per als fabricants espanyols- Així mateix, la fira acollirà per tercer any consecutiu i amb el suport de l'associació Andimac el Dia del Distribuïdor, que inclourà un lliurament de premis a les empreses i trajectòries més destacades.

Més de 500 signatures, en Cevisama 2023

Més de 500 marques estaran mostrant les seues novetats en Cevisama 2023. Rajoles ceràmiques, taulells i paviments, equipament de bany, pedra natural, construcció industrialitzada, maquinària. En total seran quasi 400 expositors directes els que estaran presentant les seues novetats en Cevisama 2023.

Del 27 de febrer al 3 de març, empreses capdavanteres dels diferents sectors mostraran les seues novetats i tendències a tots els professionals i prescriptores del sector. Entre elles estan marques referents com Peronda, Roca, Baldocer, Keraben, Grup STN, Aparici, Apavisa, Poalgi, Visobath, Tres, Ramón Soler, Schluter System, Raimondi, Arttros, Fila, Irsap, Vitropixel o Cevica, entre moltes altres.

El millor Fòrum d'Arquitectura

Cevisama continua perfilant els continguts de la seua pròxima edició. A més d'activitats com el Fòrum de Interioristas o els premis a millor estand i de distribució, Cevisama comptarà amb el millor Fòrum d'Arquitectura dels últims anys. Tres arquitectes de màxim nivell, entre els quals es troben els dos últims premis Pritzker seran els protagonistes d'aquesta edició. Francis Kéré, premi Pritzker 2022, David Chipperfield, autor entre altres de l'icònic ‘Ves-los e Vents’ en La Marina de València, i la Premi Pritzker 2021 Anne Lacaton.

En aquest sentit, Carmen Alvarez, directora del certamen, considera que la confirmació de Kére, Chipperfield i Lacaton és una excel·lent notícia: “Tindrem un cartell en el Fòrum d'Arquitectura d'altíssim nivell gràcies a la participació d'aquests tres grans referents”, ha assegurat. A més, ha explicat que des de Cevisama sempre s'ha apostat per les grans figures del món de l'arquitectura, que ha posat a la disposició de visitants un fòrum de debat i coneixement únic. Álvarez ha afegit que, “sens dubte”, s'espera la celebració d'una gran fira per a tots els participants: clients, expositors i visitants.

MÉS FOTOS
Cevisama té bones vibracions per a l'edició de 2023 que confia a igualar els visitants estrangers - (foto 2)
Cevisama té bones vibracions per a l'edició de 2023 que confia a igualar els visitants estrangers - (foto 3)
Cevisama té bones vibracions per a l'edició de 2023 que confia a igualar els visitants estrangers - (foto 4)
Pujar