27 de setembre de 2020 27/9/20

Un centenar de persones participen en l'activitat organitzada pel servici Devesa-Albufera sobre la collita de l'arròs

Un centenar de persones participen en l'activitat organitzada pel servici Devesa-Albufera sobre la collita de l'arròs - (foto 1)
  • En el marc de les activitats gratuïtes organitzades cada mes pel servici municipal

  • Un centenar de persones han cobert totes les places de l’activitat organitzada este mes pel Servici Devesa-Albufera en el marc de les activitats gratuïtes que programa el servici municipal cada mes per apropar el parc natural de l’Albufera a la ciutadania

  • Aprofitant l’època de l’any idònia totes les persones que han participat hui han aprés algunes de les claus relacionades amb la collita de l’arròs, una de les activitats fonamentals en l’entorn del parc natural

MÉS FOTOS
Un centenar de persones participen en l'activitat organitzada pel servici Devesa-Albufera sobre la collita de l'arròs - (foto 2)

Entre els continguts que s’han exposat durant la visita guiada al tancat del Recatí hi ha l’explicació de les diferents varietats d’arròs que es cultiven al parc natural de la ciutat i també del seu procés de maduració, que es caracteritza per produir-se de forma escalonada en tan sols poc més d’un mes.

“El cultiu de l’arròs és una activitat molt important al parc natural de l’Albufera. De fet, és el més important per a la nostra agricultura. Per això és molt interessant que els veïns i veïnes de la nostra ciutat puguen conéixer algunes de les claus més cridaneres d’este tipus de cultiu”, ha explicat el regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo.

“Activitats com esta permeten que molta gent del nucli urbà de València descobrisca un altre món interessantíssim que tenen a molts pocs minuts de distància i eixe aprenentatge ens ajuda moltíssim a l’hora de defensar el coneixement sobre la nostra ciutat i, sobretot, sobre el parc natural de l’Albufera, com a pas previ fonamental per poder estimar-lo i cuidar-lo. Agraïm al motorista del tancat la seua col·laboració”, ha destacat per acabar Campillo.

Pujar