8 de març de 2021 8/3/21

Més d'un centenar de persones majors acudeixen a la plaça de l'Ajuntament per a realitzar activitats esportives i lúdiques

Més d'un centenar de persones majors acudeixen a la plaça de l'Ajuntament per a realitzar activitats esportives i lúdiques - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Més d'un centenar de persones majors acudeixen a la plaça de l'Ajuntament per a realitzar activitats esportives i lúdiques - (foto 2)
  Més d'un centenar de persones majors acudeixen a la plaça de l'Ajuntament per a realitzar activitats esportives i lúdiques - (foto 3)

  La plaça de l'Ajuntament ha acollit hui la primera jornada d'activitats de ball i esport per a les persones majors de la ciutat, que ha comptat amb més d'un centenar d'assistents. L'Ajuntament ha organitzat esta iniciativa amb l'objectiu de fomentar l'esport per a mantindre actives a les persones de la tercera edat. Esta activitat s'emmarca en la programació de la 35a Setmana de les Persones Majors.

  Per segon any consecutiu, la Regidoria de Persones Majors convertix la plaça de l'Ajuntament en el nucli de l'activitat esportiva de les persones majors de la ciutat. Des de hui dijous, fins a este dissabte, els ancians i les ancianes poden gaudir d'una programació amb activitats gratuïtes i d'accés lliure, de 10.30 fins a les 13.00 hores, aproximadament.

  La regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, ha acudit a l'acte per a agrair els assistents la seua participació i ha reivindicat que «esta setmana és per als majors de València i la plaça de l'Ajuntament, també és seua». Esta iniciativa forma part de la 35a Setmana de les Persones Majors, l'objectiu de la qual és homenatjar la tercera edat i destacar la labor que oferixen i han oferit a la societat.

  L'empresa esportiva 'Ebone', juntament amb la Fundació Esportiva Municipal, ha sigut l'encarregada de dirigir este programa d'activitats per a les gent de més de 60 anys, que inclou balls de saló, gimnàstica amb música, ioga i taitxí, entre altres.

  Pujar