elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs censura a Compromís per "limitar els mitjans per a la dependència i prologar les llistes d'espera"

  El regidor de Cs Javier Copovi ha acusat a Compromís de limitar els mitjans per a la depedència i prolongar les llistes d'espera. “La falta de treballadors socials i de centres de serveis socials provoca que l'Ajuntament no estiga al costat dels dependendients”, ha dit Copovi.

  “És necessari incrementar els mitjans tant humans com físics per a prestar el servei que es mereix el ciutadà. Falten professionals, hi ha precarietat laboral i els espais són clarament inadequats. Tot això és el que provoca que s'allarguen les llistes d'espera”, ha afirmat el regidor de Cs.

  Copovi ha incidit en la necessitat que l'Ajuntament estiga al costat dels valencians. “Hi ha 12 centres municipals de Serveis Socials i tenim 88 barris. A les persones dependents no se'ls pot obligar a recórrer llargs desplaçaments perquè s'atenguen els seus drets”, ha assegurat Copovi.

  Per a concloure, Copovi ha dit: “La crisi dels serveis socials de la ciutat de València ha de ser atallada. La descoordinació, tant interna com amb la Generalitat, ha de resoldre's”.

   

  Pujar