elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cauen dos joves més per humiliar a persones sense llar a València i ja són 13 els detinguts

Cauen dos joves més per humiliar a persones sense llar a València i ja són 13 els detinguts

  Agents de la Policia Nacional han detingut a València a altres dos joves de 18 anys, d'origen espanyol, en relació amb les agressions i humiliacions a persones sense llar produïdes en el districte valencià de Patraix. Estes detencions se sumen a les dutes a terme el passat 29 d'abril, quan onze joves d'entre 17 i 20 anys van ser arrestats com a presumptes autors dels delictes de lesions, danys, incendi i delicte d'odi, per pel que sembla agredir, assetjar i humiliar a persones sintecho.

  Les investigacions dutes a terme pel Grup d'Extremismes Violents i Odi (EVO) de la Brigada Provincial d'Informació de València han permés localitzar a noves víctimes i detindre a altres dos presumptes autors.

  Una d'estes víctimes, que a més té una discapacitat d'un 66%, va relatar als agents que un grup de joves havia incendiat la tenda de campanya en la qual pernoctava, afectant el foc també a diversos vehicles estacionats en la zona. L'altra, per part seua, va afirmar que mentres dormia en un parc, li van llançar pedres i taronges alhora que li cridaven que no volien rodamons en el barri.

  En total són ja tretze els arrestats per estos fets i els investigadors no descarten que existisquen noves víctimes que facen reprendre les actuacions tendents al total esclariment dels fets.

  Els dos últims detinguts, als quals igual que als anteriors se'ls imputa els delictes de lesions, danys, incendi i delicte d'odi, han passat ja a disposició judicial.

  Pujar