elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2022

Beatriz Guigues: "Sóc una fallera molt de casal i el meu amor per les Falles està per damunt de tot"

Entrevista amb Beatriz Buigues Montoliu, candidata a Fallera Major Infantil de València 2022
Entrevista amb Beatriz Buigues Montoliu, candidata a Fallera Major Infantil de València 2022
  • Entrevista amb la candidata a Fallera Major de València 2022 i fallera de la comissió Marquès de Solferi

MÉS FOTOS
Beatriz Guigues: "Sóc una fallera molt de casal i el meu amor per les Falles està per damunt de tot" - (foto 2)
Beatriz Guigues: "Sóc una fallera molt de casal i el meu amor per les Falles està per damunt de tot" - (foto 3)
Beatriz Guigues: "Sóc una fallera molt de casal i el meu amor per les Falles està per damunt de tot" - (foto 4)

Beatriz Buigues Montoliu somia amb fer l'Ofrena com a Fallera Major de València. És, sens dubte, el seu somni, i hui està més a prop que mai de aconseguir-ho. En aquestes entrevistes que elperiodic.com està fent a les candidates a Fallera Major de València 2022, hui coneixem a aquesta jove de 25 anys, estudiant d'infermeria i fallera de la comissió Marquès de Solferi.

Beatriz es descriu com una persona molt familiar i a la qual li agrada passar temps amb la seua família, els seus amics i en la falla: "Sóc una fallera molt de casal, m'agrada moltíssim ser-hi i els divendres de casal m'apassionen". A més, reconeix que no pot quedar-se amb un sol acte: "Disfrute tots els actes moltíssim, des de la Plantà, la recollida de premis i l'Ofrena".

Sobre els canvis que hi ha hagut en les falles de setembre, considera Beatriz que en aquesta vida "tot és modificable si és per millorar". En aquesta mateixa línia, explica que actes com avançar la Cremà o descentralitzar la mascletà han donat bons resultats: "Si ha funcionat i hi ha altres aspectes de la festa que es poden modificar, per què no?", Es pregunta.

Per aquesta jove apassionada de la festa, la figura de la Fallera Major de València ha de ser una persona molt fallera i valenciana: "El meu amor per la festa està per damunt de tot, sóc propera, compromesa i ho done tot, València està en primer lloc".

Pujar