elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Baix protecció permanent: salven una dona del seu perillós agressor que s'amagava en un barri de València

Baix protecció permanent: salven una dona del seu perillós agressor que s'amagava en un barri de València
  • La Guàrdia Civil va haver de realitzar una profunda investigació per trobar l'autor dels fets

La Guàrdia Civil de València deté un home de 44 anys i nacionalitat romanesa per tres delictes de trencament de condemna i un delicte d'amenaces. A més, pesaven sobre el detingut un total de 10 requisitòries de diferents jutjats.

Els fets van tenir lloc a mitjans d'agost, quan un home amb una ordre d'allunyament sobre la seua exparella va anar al domicili de la víctima a sopar per després agredir-la. Posteriorment va realitzar diverses trucades telefòniques en què l'amenaçava de mort.

Els guàrdies civils, conscients del risc que això implicava per a la víctima, van establir una protecció permanent per a la víctima mentre intentaven localitzar i aturar l'autor dels fets.

Fruit de les gestions per esbrinar el parador de l'autor dels fets, s'aconsegueix determinar que s'amaga en un barri de València. En aquell moment els agents fan diversos operatius per aconseguir la detenció de l'autor dels fets.

Finalment, els guàrdies civils encarregats de la localització de l'autor troben i detenen aquest home, de 44 anys i nacionalitat romanesa, per tres delictes de trencament de condemna i un d'amenaces, a més de donar compliment a les requisitòries judicials (en total tenia 10 de diferents jutjats) que pesaven sobre ell. Fou trobat en un bar d'un barri de València.

Dels fets coneix el Jutjat d'Instrucció número 1 de Sueca.

Pujar