elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Atenea Sky, un nou concepte de rooftop i amb un punt de vista únic arriba a València

Atenea Sky, un nou concepte de rooftop i amb un punt de vista únic arriba a València
  Videos
  Atenea Sky, un nou concepte de rooftop i amb un punt de vista únic arriba a València
  Atenea Sky, un nou concepte de rooftop i amb un punt de vista únic arriba a València

  El passat 1 de març, la terrassa de l'Ateneu Mercantil recobrava la seua vida amb l'obertura de Àtic360, un concepte efímer que durant les Falles del 2023 s'ha convertit en un dels llocs més demandats i comentats de València.

  Ara, amb la fi de la festa, l'espai tanca les portes durant aproximadament un mes per donar pas a Atenea Sky, un nou concepte de cocteleria i gastronomia on la cultura i les arrels hi són presents.

  Per això, Salir en Valencia i El Alto, dos dels grups referents de la ciutat en agenda cultural i gastronomia, respectivament, han unit forces per crear un concepte amb una ànima i uns pilars molt definits: cultura, esdeveniments, cocteleria, gastronomia i innovació. Tot això amb la idea d'oferir un punt de vista únic del centre de la ciutat.

  Aquest nou espai, que veurà la llum a principis d'abril, on la vegetació pren un paper fonamental, comptarà amb prop de 500m2 i espai per a 150 comensals, dissenyats per l'estudi Janfri & Ranchal, responsables de projectes com l'Hotel Six Senses de Eivissa, restaurant Vaqueta o l'Hotel Vallier.


  El nou local s'inspira en la idea dels rooftops com a experiència diferent dins de la pròpia ciutat, a més de comptar amb la vegetació com a punt predominant, creant un 'oasis' en ple centre, d'acord amb 'Renatura', projecte que escometrà el propi Ajuntament a la plaça que es troba als peus del que serà Atenea Sky.

  ‘Atenea Sky no entra dins de la denominació de restaurant, ni a la de local de copes. Hem volgut crear una experiència diferent per a tot aquell que visiti el centre de València i vullga conèixer un punt de vista diferent de la ciutat, la seua cultura i la seua gastronomia” assegura Óscar Iglesias, director de Ixir en Valencia, grup referent amb més de 20 anys d'experiència en creació d'esdeveniments i oferta cultural i innovadora.

  Sabor i producte local, ànima de tota la carta

  Un altre dels aspectes fonamentals d'aquest projecte és la seua arrel valenciana. No només dels dos grups empresarials o dels diferents col·laboradors del projecte, sinó també per la seua aposta amb el producte de km.0 com a part fonamental del concepte d'Atenea Sky, integrant-lo a tota la carta. Un exemple n'és la cocteleria, la qual integra la taronja en diferents preparacions en tots els còctels, exalçant així el producte local a cada detall.

  'No es tracta d'un projecte que simplement arriba al cor de València, sinó que ve a ser part viva de la seua cultura i gastronomia” comenta Ignacio Aliño, codirector general Grupo El Alto juntament amb els seus germans Fernando i Isabel, sobre el que esperen aconseguir amb l'obertura daquest espai.

  Tot i que encara caldrà esperar a mitjans d'abril per a l'obertura i conèixer al detall el local, a Instagram i Facebook podràs anar coneixent més informació d'aquest nou espai que després d'aquests 19 dies d'èxit rotund sota el nom d''Àtic 360' , serà un dels locals més sol·licitats de València.

  Per a la realització d'aquest vídeo han col·laborat les marques valencianes Lavani Jewels, The Are i perruqueria Bigudíes, així com el mateix Ateneu Mercantil de València.


  Pujar