elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ATROPELLAMENT VALÈNCIA

Atenció: demanen ajuda per a identificar a una persona atropellada a València i els dos vehicles escapolits

Atenció: demanen ajuda per a identificar a una persona atropellada a València i els dos vehicles escapolits
  • La Policia Local de València ha llançat aquest avís per a resoldre aquest succés que va tindre lloc la matinada del passat diumenge

La Policia Local de València ha llançat un avís per a demanar la col·laboració ciutadana que permeta resoldre un atropellament que va tindre lloc la matinada del passat diumenge 3 de desembre a les 3.25 hores en l'avinguda del Port amb Cardenal Benlloch per dos vehicles que es van donar a la fugida.

Segons consta en l'atestat, la persona atropellada és un home jove d'entre 20 i 25 anys, cabells negres tipus afro, rostre bru, de 1,80 metres, complexió prima, atlètic, amb un tatuatge d'una àguila en el muscle al braç esquerre. La policia local ha informat que aquesta persona es troba ingressada a l'hospital en estat d'extrema gravetat.

Dos vehicles escapolits

Així mateix, la Policia Local requereix també col·laboració ciutadana per a localitzar als dos vehicles implicats en aquest atropellament. De moment se sap que un d'ells és un turisme VW Golf de color plata que ha de presentar danys en el capó i el parabrisa, i l'altre turisme és un BMW serie 1 de color blanc amb el faldó despenjat.

Si algú té alguna informació sobre aquest tema pot posar-se en contacte amb la sala CISE a través del telèfon 092 o amb la Secció de la Policia Judicial de Trànsit de València a través del 96 208 54 38 i 96 208 56 33.

Pujar