30 de març de 2020 30/3/20

Arriba la 8é edició de la 15K València Oberta a la Mar

Arriba la 8é edició de la 15K València Oberta a la Mar - (foto 1)
  • Així afectarà el trànsit aquest pròxim diumenge

MÉS FOTOS
Arriba la 8é edició de la 15K València Oberta a la Mar - (foto 2)

El pròxim diumenge 16 de febrer, de 09.00 a 11.00 hores, tindrà lloc la huitena edició de la 15K València Oberta a la Mar, una gran prova de fons que s’ha consolidat a la capital del Túria. Un total de 10.000 corredors i corredores completaran un recorregut de 15.000 metres que s’iniciarà a l’avinguda de Manuel Soto i que conclourà a l’entorn del balneari Las Arenas.

La 15K València Oberta a la Mar, que com s’ha comentat complix el seu huité aniversari, començarà a les 09.00 hores a l’avinguda de Manuel Soto. Des d’allí, els participants passaran per l’avinguda del Port en sentit cap al centre de la ciutat, la plaça de Saragossa, el passeig de l’Albereda fins a la rotonda amb el pla del Real, tornada pel passeig Albereda fins a la plaça de Saragossa de nou, l’avinguda d’Aragó, l’avinguda de Catalunya, el camí de Vera, l’avinguda dels Tarongers, els carrers de Ramon Llull i del Doctor Manuel Candela, l’avinguda del Port, els carrers de la Serradora, de Marí Blas de Lezo, de Lluís Peixó, l’avinguda dels Tarongers, el carrer de la Séquia de la Cadena i el de Pavia, i el passeig Marítim fins a la meta, situada a l’entorn del balneari Las Arenas.

TALLS DE TRÀNSIT

A les 06.00 hores es tallarà el trànsit a l’avinguda de Manuel Soto per a dur a terme el muntatge necessari per a la prova, i es desviarà el trànsit per l’interior del vial. Cal destacar que en les rotondes es deixarà com a mínim un carril perquè els vehicles puguen fer els girs. A l’avinguda de Catalunya es posaran cons perquè el trànsit que isca de Primat Reig puga anar cap a la rotonda de Tarongers per a anar a l’avinguda dels Germans Machado o la V-21, o agafar el pas inferior de la V-21 d’eixida. A l’Albereda es deixarà oberta la via de servici, a la qual es podrà accedir des d’avinguda d’Aragó i la plaça de Saragossa.

Pujar