elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI VALÈNCIA

Almenys 4 morts en la tragèdia de l'incendi de l'edifici de València

Almenys 4 morts en la tragèdia de l'incendi de l'edifici de València
  • Les Falles cancel·len la Crida per la trista notícia i els bombers estudien l'estat de l'edifici per a entrar quan es refrede

Ja s'han confirmat les primeres quatre víctimes mortals de la tragèdia de l'incendi de les dos torres d'edificis de València.

El subdirector d'Emergències de la Generalitat, Jorge Suárez, ha informat mitjanit que els bombers han pogut visualitzar des de l'exterior a estes quatre primeres víctimes, a l'espera de poder entrar dins de l'edifici.

Suárez ha assenyalat que “les característiques de l'edifici no permeten treballar en l'extinció de l'interior de l'edifici” pel que “es continua refredant la façana” a l'espera de poder entrar.

En qualsevol cas, indica que ja ha sigut comunicat la trista notícia als familiars de les víctimes.

D'altra banda, assenyala que s'està analitzant l'estructura després de “moltes hores cremant a temperatures molt altes” per a estudiar el seu possible col·lapse i la seguretat en l'accés dels bombers este divendres.

A conseqüència d'este succés València les Falles de València han cancel·lat actes com la macrodespertà, l'Entrada de Bandes, la mascletà i la Crida.

Pujar