elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs mostra el seu patrimoni i cultura a l'Oficina de Promoció de València

Alaquàs mostra el seu patrimoni i cultura a l'Oficina de Promoció de València

    L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor de Cultura, Toni Saura, han inaugurat aquest matí l'espai que Alaquàs ocupa aquesta setmana a l'Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València. Un espai a través del qual el municipi mostra els seus principals atractius històrics i culturals.

    La primera edil ha destacat la importància d'aquest espai promocional. "L'Oficina de Promoció és oportunitat extraordinàcria per a donar a conèixer a València els nostres atractius patrimonials, principalment el nostre Castell, així com la nostra cultura, la nostra música i tot el que un municipi com el nostre pot oferir als visitants".

    Fotografies i publicacions sobre el Castell d'Alaquàs i la seua riquesa arquitectònica, peces d'artesania, música local, llibres d'història així com altres atractius omplin l'oferta del municipi que es pot trobar a aquesta oficina ubicada al carrer Poeta Querol i que es pot visitar dimecres, dijous, divendres de 10 a 14:30 i de 16 a 19 hores i el dissabte de 10 a 14 hores.

    Pujar