elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ahir es va inaugurar el Hub de SMART Delivery, el projecte que transforma el sector logístic a València

Ahir es va inaugurar el Hub de SMART Delivery, el projecte que transforma el sector logístic a València
Ahir es va inaugurar el Hub de SMART Delivery, el projecte que transforma el sector logístic a València
  • El consorci T-Box, Las Naves i Finnova, gràcies al finançament de EIT Climate-KIC (Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia), posen en marxa aquest projecte de logística avançada d'última milla

  • SMART Delivery pretén fer de València la primera ciutat sostenible del sector que transforma tota la cadena logística amb un centre de subministrament en el centre de la ciutat i una flota de vehicles zero emissions

  • El projecte està d'acord amb Missions València 2030 i la seua primera missió per a aconseguir una Ciutat Neutra

Ahir, dilluns 25 d'octubre, es va inaugurar el Hub de SMART Delivery, el projecte de logística avançada d'última milla desenvolupat per T-Box, Las Naves i Finnova i finançat per EIT Climate KIC (Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia). El Hub se situa en un en lloc estratègic de València (al Carrer Gil i Morte, número 23) amb l'objectiu de reduir el quilometratge dels vehicles que reparteixen en l'entorn urbà gràcies a que el centre de magatzematge, embalatge i enviament es troba pròxim al centre de la ciutat. Amb això, ajudarà a reduir la contaminació, la congestió de vehicles i la sinistralitat.

SMART Delivery farà de València una ciutat més sostenible també en el sector logístic gràcies a aquest projecte que compta amb una flota de vehicles zero emissions.

Aquest projecte disruptiu ofereix un triple impacte econòmic, ja que facilita i garanteix una experiència de consum diferent, tant al consumidor final com als comerciants i empreses, per la rapidesa de lliurament i l'optimització de les rutes logístiques; sostenibilitat: disminueix tant la contaminació ambiental com acústica amb la seua flota de vehicles de zero emissions; i social, amb la creació d'ocupació i el reporte en salut que ofereix la reducció de CO₂.

A principis de novembre, SMART Delivery començarà el servei amb l'objectiu d'aportar a la ciutat de València una solució integral, robusta i resilient per a la cadena de subministrament i alineat amb els objectius de Missions València 2030.

Missions València 2030

El centre d'innovació Las Naves i la Delegació d'Innovació i Coneixement de l'Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l'ecosistema d'innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d'una ciutat, d'un país o de tota Europa s'aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Gràcies a Missions València 2030 València s'ha situat a l'avantguarda europea de la innovació orientada a missions, havent sigut reconeguda per la Comissió Europea com una de les sis ciutats europees més innovadores en 2020 i aspirant a Capital Europea de la Innovació.

Pujar