elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Nau acull hui dilluns la presentació del llibre ‘El lugar de las mujeres en la historia’

  Hui dilluns, 6 de març, el Paranimf de la Universitat de València acull a partir de les 19 hores la presentació del llibre ‘El lugar de las mujeres en la historia. Desplazando los límites de la representación del mundo’, editat per Publicacions de la Universitat de València (PUV) amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. L’obra ha estat dirigida per Isabel Morant, Rosa Ríos i Rafael Valls, i ha comptat amb la participació d’un equip d’investigació i docents de tots els nivells educatius.

  En l’acte de presentació participaran Maria Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València; Miguel Soler, secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional de la Generalitat Valenciana; Teresa Ferrer, directora de Publicacions de la Universitat de València, i les codirectores de la publicació Isabel Morant i Rosa Ríos.

  Segons PUV, l’obra és imprescindible per a la comprensió del lloc de les dones en la història i, també, com un nou saber, capaç d’ampliar el nostre coneixement històric.

  Aquesta publicació aborda, des d’una perspectiva global, el caràcter cultural i històric de les diferències i desigualtats entre sexes, i analitza la influència dels canvis polítics i socials en la vida de les dones i com aquestes, també, han condicionat l’esdevenir de canvis històrics i col·lectius. Es tracta, doncs, d’una història de les dones però que també afecta als homes, i a com les relacions entre els sexes s’han anat construint en diferents moments de la història, tant als espais socials i polítics com als privats.

   

  Pujar