elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 4.000 persones visiten l'exposició ‘La Comunitat de l’humor’ del Port de València durant el Nadal

Més de 4.000 persones visiten l'exposició ‘La Comunitat de l’humor’ del Port de València durant el Nadal
  • L'Edifici del Rellotge del Port de València acull l'exposició gratuïta ‘La Comunitat de l’humor. Referents gràfics valencians al port’

  • S'exposen 190 vinyetes de 19 humoristes gràfics de la Comunitat Valenciana, una mirada a l'actualitat des de l'humor i la reflexió

Més de 4.000 persones han visitat este Nadal la mostra ‘La Comunitat de l’humor. Referents gràfics valencians al port’ en l'Edifici del Rellotge de l'Autoritat Portuària de València (APV). A través de 190 vinyetes, l'exposició dona a conéixer el treball d'artistes valencians que aborden l'actualitat a través del dibuix i l'enginy. Un bon pla en família per a començar el 2023 gaudint d'una experiència per a tots els públics en un entorn privilegiat de la ciutat de València.

‘La Comunitat de l’humor. Referents gràfics valencians al port’ compta amb un espai perquè els més xicotets puguen realitzar activitats que els acosten al món de l'humor gràfic. Els menors poden dibuixar i acolorir personatges de les vinyetes exposades en la mostra, desenvolupant el seu enginy i aprenent tècniques amb diferents materials.

L'exposició, que pot visitar-se fins al 5 de febrer entre les 11.00 i les 18.00 hores gratuïtament, mostra el treball de 19 dibuixants: Daniella Martí, Diana Raznovich, E. Hormigós, El Gat Invisible, Enrique, Harca, J. Aldeguer, L. Sánchez, Lalo Kubala, Lamber, Malagón, Manel Gimeno, Ortifus, Quique, Salazar, Sebas, Xipell, Yordi i Zo. L'objectiu és passar una bona estona, conéixer el treball d'una selecció de creadors de la nostra Comunitat i fomentar la reflexió entre els visitants que acudisquen al ‘Casal del Port’.

L'exposició està organitzada per l'Autoritat Portuària de València i compta amb la col·laboració de la Universitat d'Alcalá de Henares i l'Institut Quevedo de les Arts de l'Humor.

Amb ‘La Comunitat de l’humor. Referents gràfics valencians al port’, l'Edifici del Rellotge es transforma, una vegada més, en un punt de reflexió, que aviva l'esperit crític i reflecteix les inquietuds de la ciutadania, afermant el vincle port-ciutat pel qual aposta l’APV i situant-se com un dels referents de l'activitat cultural de València.

Pujar