elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2.500 persones se sumen a la VI Marxa contra la Violència de Gènere a València

Més de 2.500 persones se sumen a la VI Marxa contra la Violència de Gènere a València
  • El traçat de 5.500 metres ha portat els participants a recórrer tota Ciutat Vella, travessant llocs com el carrer Colom, el carrer Xàtiva, Guillem de Castro i Blanqueries

MÉS FOTOS
Més de 2.500 persones se sumen a la VI Marxa contra la Violència de Gènere a València - (foto 2)
Més de 2.500 persones se sumen a la VI Marxa contra la Violència de Gènere a València - (foto 3)
Més de 2.500 persones se sumen a la VI Marxa contra la Violència de Gènere a València - (foto 4)
Més de 2.500 persones se sumen a la VI Marxa contra la Violència de Gènere a València - (foto 5)
Més de 2.500 persones se sumen a la VI Marxa contra la Violència de Gènere a València - (foto 6)

Aquest diumenge 27 de novembre València ha celebrat la VI Marxa contra la Violència de Gènere, una jornada per a conscienciar a la població sobre les agressions masclistes i donar visibilitat a les víctimes. L'esdeveniment ha sigut tot un èxit de participació al qual s'han sumat prop de 2.500 veïnes i veïns de la ciutat per a reivindicar un problema social com és la violència masclista a través d'una activitat esportiva.

La marxa ha donat inici a les 10.00 h a des del Passeig de l'Albereda, entre el Pont de l'Exposició i el de les Flors, on estava situada la zona d'eixida. El traçat de 5.500 metres ha portat als participants a recórrer tota Ciutat Vella, travessant llocs com el carrer Colón, el carrer Xàtiva, Guillem de Castro i Blanquerías.

La jornada ha estat acompanyada per diferents activitats recreatives i solidàries per a la diversió tota la família amb tallers de creació de xapes, el clàssic pintacares, mots encreuats, ‘pasapalabra’, classes de zumba, batukada, photocall i un panell de missatges contra la violència de gènere. A més, l'esdeveniment ha comptat amb estands amb informació i de venda de samarretes, dorsals, polseres i tot tipus de marxandatge solidari on tota la recaptació anava destinada a l'Associació Alanna.

En tractar-se d'un esdeveniment tant esportiu com reivindicatiu i solidari, els assistents també han pogut gaudir amb la pràctica de diferents modalitats esportives com: pàdel, karate handbol, hoquei, waterpolo, beisbol, escacs, corda, rugbi, judo, orientació, exhibicions de skate o parkour.

Això ha sigut possible gràcies a les respectives federacions i clubs d'aquests esports que s'han sumat a aquest dia tan especial, com la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana, la Federació d'Hoquei de la Comunitat Valenciana, la Federació de Judo, la Federació d'Handbol, el club Pirates València, el Waterpolo Túria, Rugbi Túria o el Club Karate Benicalap a través de les seues respectives federacions, així com Urbns (Skate), Motion Academy i Tobukao. També ha sigut important el paper d'entitats com Coca-Cola i El Corte Inglés en l'organització de l'esdeveniment.

Pujar