elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2024

Més de 16.000 persones ja s'han inscrit en el sorteig per a veure les mascletàs i encara hi ha temps per a participar

Més de 16.000 persones ja s'han inscrit en el sorteig per a veure les mascletàs i encara hi ha temps per a participar
  • Consulta ací com pots inscriure't i ser l'agraciat d'una passada per a dos persones que regala la Generalitat Valenciana

La Generalitat obrirà estes Falles el Palau dels Comunicacions a la ciutadania per a veure els ‘mascletaes’ que es dispararan en la Plaça de l'Ajuntament entre l'1 i el 18 de març.

A través de la web 'mascletaperatots.gva.es' se sortegen 50 invitacions diàries per a dos persones entre les sol·licituds rebudes. El termini d'inscripció s'ha obert este dilluns i, a les 13.00 hores, ja s'han rebut 16.836 sol·licituds, 30 formularis per minut. Els ciutadans poden realitzar la seua inscripció fins al pròxim 23 de febrer, l'únic requisit necessari és estar empadronat en la Comunitat Valenciana.

Com faig la inscripció?

Per a inscriure't en el sorteig a través d'este ENLLAÇ. També pots consultar la teua inscripció entrant en el link anterior.

Quan s'obri el període d'inscripció?

S'obrirà el termini d'inscripció entre el 19 i el 23 de febrer de 2024. Els ciutadans interessats a participar han d'emplenar el formulari i per a poder participar el requisit és estar empadronat en la Comunitat Valenciana.

El sorteig es realitzarà el 26 de febrer i els agraciats rebran una notificació en el telèfon mòbil amb la data assignada per a assistir a la mascletà.

A més es constituirà una llista d'espera amb la resta de sol·licituds per als casos de desistiment, que es podrà realitzar des del propi missatge al mòbil.

Pujar