9 de juliol de 2020 9/7/20

Tsunami Democràtic pretén boicotejar la jornada de reflexió del pròxim dissabte a Catalunya

Tsunami Democràtic pretén boicotejar la jornada de reflexió del pròxim dissabte a Catalunya - (foto 1)
  • Terrassa, Granollers, Girona, Reús, Mataró, Vic, Manresa, entre otros, serán algunos de los municipios de Cataluña en los que tendrán lugarTsunami Democràtic, la plataforma protagonista d'algunes de les accions de protesta contra la sentència del `*procés

Tsunami Democràtic, la plataforma protagonista d'algunes de les accions de protesta contra la sentència del `*procés´ ha informat a través d'un comunicat que el pròxim 9 de novembre té preparada una jornada de reflexió amb centenars d'actes de protesta, activitats culturals i concerts en més de 200 municipis de Catalunya.

La plataforma ha establit també que ja té confirmada la participació de músics, escriptors i activistes, sumant quasi un total d'un centenar en la «jornada de desobediència a la Junta Electoral Central» que aquesta prevista per al dia abans de les eleccions del 10 de novembre.

Barcelona serà el punt central d'aquestes activitats, en concret plaça Catalunya, on tindrà lloc una concentració “pels drets, la llibertat i l'autodeterminació”. No obstant això, també estan previstes accions en municipis com Terrassa, Granollers, Girona, Vilanova i la Geltrú, Valls, Mataró, Reus, Amposta, Vic, Manresa, Balaguer o Vilafranca del Penedès.

En aquest comunicat també estableix que hauran actuacions musicals de grups com Els Catarres, Elèctrica Dharma, All Foll, Monste Castellà, Ebri Knight, La Folie, Gertrudis, Joan Rovira, Miquel del Roig, Músics per la Llibertat, Pepet i Marieta, Salva Racero o Zebrass, així com diversos parlaments d'activistes en defensa dels drets fonamentals.

 

Pujar