elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les tractoradas deixen embossos este divendres en la Comunitat Valenciana

Les tractoradas deixen embossos este divendres en la Comunitat Valenciana
  • La Pista de Silla és la principal via afectada

MÉS FOTOS
Les tractoradas deixen embossos este divendres en la Comunitat Valenciana - (foto 2)

Les tractoradas i les marxes lentes dels agricultors continuen este divendres en les carreteres de la Comunitat Valenciana, encara que a mitjan matí la situació era de circulació fluída en quasi totes les vies.

A primera hora del dia ja s'han registrat les primeres retencions del trànsit en carreteres com la CV-15 a Castelló, al seu pas per municipis com Vall d'Alba, com és habitual en els últims dies. También la N-340 entre Les Alqueries, Vila-real, Almassora y la ciudad del Transporte de Castellón se ha visto afectada, según informa la DGT. Ja a la vesprada, a més, s'han produït també retencions en esta mateixa N-340, però al nord de la província, concretament per la zona de Benicarló.

També ha informat la DGT d'algunes complicacions en la CV-10 per la zona de La Salzadella, així com en la N-232 a Xert o en la CV-135 a Cervera del Maestre.

A València la situació més complicada s'ha registrat en la Pista de Silla (V-21) en quedar tallada totalment l'autovia a l'altura del municipi d'Albal, en registrar-se 10 quilòmetres d'embós si sumem tots dos sentits. Un altre lloc on es poden produir retencions és en la CV-374 en el polígon La Reva de Riba-roja al costat de Loriguilla.

Altres vies que han patit talles durant tota la setmana, com l'A3 o la N-III a l'altura d'Utiel o Requena no han registrat de moment aturades en el trànsit.

(Informació en actualització)

 

Pujar