21 d’octubre de 2020 21/10/20

Violent assalt a una dona en el portal de la seua casa a Torrevieja

Violent assalt a una dona en el portal de la seua casa a Torrevieja
Violent assalt a una dona en el portal de la seua casa a Torrevieja
  • L'atracador va abordar a la víctima fins a dues ocasions per a robar-li la bossa

MÉS FOTOS
Violent assalt a una dona en el portal de la seua casa a Torrevieja - (foto 2)
Violent assalt a una dona en el portal de la seua casa a Torrevieja - (foto 3)

La Guàrdia Civil ha detingut a Torrevieja (Alacant) a un home per assaltar violentament a una dona en el portal del seu habitatge. Els fets van ocórrer en la matinada del passat 18 de gener, quan un home encaputxat –de 48 anys- es va colar en l'escala de l'edifici de la víctima -65 anys- just quan ella entrava en el portal.

Una vegada dins, va començar a abraçar-la com si la coneguera, però ella va intentar escapolir-se en diverses ocasions. L'home va aprofitar que la llum del portal es va apagar per a abalançar-se brutalment sobre la seua víctima i llançar-la al sòl, arribant fins i tot a pressionar-li el coll per a escanyar-la.

En un últim intent desesperat d'evitar el robatori, la víctima li va plantar cara abans que isquera del portal i va ser colpejada de nou pel detingut. La identificació i detenció d'aquest individu ha resultat bastant difícil, ja que en actuar de matinada hi havia poca probabilitat de trobar testimonis, al que cal afegir el fet que ho fera encaputxat per a evitar ser reconegut.

Les imatges de la càmera de seguretat i el testimoniatge de la víctima han sigut claus per a arribar a la correcta identificació d'aquesta persona, a qui se li imputa un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Pujar