elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Traslladen a l'hospital a un xiquet de 13 anys per coma etílic a Torrevella

Traslladen a l'hospital a un xiquet de 13 anys per coma etílic a Torrevella
  • Es desconeix si els fets van ocórrer a causa d'un botelló o va ser un fet puntual

Sobre les 20.30 hores d'ahir, un xiquet de 13 anys va abusar de l'alcohol i va patir un coma etílic al carrer Zoa en el Barri de la Punta, al costat de la plaça del Sagrat Cor de Jesús a Torrevella. Es desconeix si els fets van ocórrer a causa d'un botelló o va ser un fet puntual.

Després de ser avisats els mitjans sanitaris, el xiquet va ser atès pel SAMU. Posteriorment, va ser traslladat a l'hospital del municipi perquè fóra atès.

A València estan cercant solucions “imaginatives” per a evitar els botellons, que tant danyen a la població més jove i disparen el nombre de contagis de coronavirus. A més, de les mlestias veïnals que això comporta. Per això, el regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, declarava fa uns dies que “cap gran ciutat ha aconseguit eliminar el botelló però si que tenim l'obligació de minorar els seus efectes: el dret al descans dels veïns i els problemes derivats de l'excés de consum d'alcohol en els joves, en la seua salut mental, ells i elles són el nostre futur”. Aarón Cano assenyala que cal canviar la fórmula perquè no està funcionant i no està solucionant els problemes. “Cal cercar solucions entre tots, aliances”, va declarar el regidor Cano. Tot això, es va produir en una taula de reunió entre el regidor Aarón Cano, la Policia Local de València, la presidenta de la Federació d'Associacions Veïnals de la ciutat i representants de les associacions veïnals de la capital i altres entitats com la coordinadora d'hostaleria de barris de València o la Federació Empresarial d'Hostaleria de la ciutat.

Pujar