elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torrevella prepara un exhaustiu pla de control de platges i passejos per garantir la seguretat aquest estiu

Torrevella prepara un exhaustiu pla de control de platges i passejos per garantir la seguretat aquest estiu
  • Les platges de Torrevella seran de les més segures d'Espanya amb la incorporació d'aquest nou servei en el marc de la pandèmia, defensen

El regidor de Platges, Antonio Vidal, informa de l'ampliació de l'expedient per a la contractació de el Servei d'Ordenació i Control dels Accessos a les Platges de Torrevella per les mesures derivades de la COVID-19, amb la incorporació del servei d'informació i control de l'activitat i ús dels passejos marítims en els horaris de major afluència de transeünts.

Aquest servei d'ordenació i control d'accessos, que es va posar en marxa l'estiu passat després de les mesures de seguretat determinades pel Govern d'Espanya, va ser un dels de més èxit i més complets de tota la costa mediterrània, al comptar amb un servei de control d'aforament, parcel·lació de platges, i un exhaustiu servei de neteja i desinfecció dels lavabos públics i rentapeus instal·lats en els arenals torrevejenses.

Com a novetat per a aquest estiu que ve, el contracte comptarà amb un servei d'informació i control de l'activitat i ús dels passejos marítims per augmentar, encara més, la seguretat en les zones de trànsit de litoral. Aquest servei comptarà amb un horari adaptat a les necessitats de l'espai i ús, cobrint els horaris de major afluència de públic.

L'import de l'contracte ascendeix a 1.671.987,45 € (IVA inclòs), amb un total de 194 llocs de treball, 40 dels quals cobriran el nou servei de control de passejos marítims. El servei, que està previst que per a la segona quinzena del mes de juny, finalitzaria la primera quinzena de setembre.

Pujar