elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Seu de la UA a Torrevella imparteix un curs teoricopràctic de comunicació audiovisual

La Seu de la UA a Torrevella imparteix un curs teoricopràctic de comunicació audiovisual
  • El guanyador del Goya a la millor animació i acadèmic del cine Paco Sáez, entre l’elenc docent

La Seu de la Universitat d’Alacant a Torrevella, en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrevella i l’Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta, imparteix el curs d’especialització Introducció Pràctica a la Creació i Difusió de Continguts Audiovisuals. Aprenentatge col·laboratiu entorn de curtmetratges, llargmetratges i webseries”.

Aquest curs de cine, acreditat per la Universitat d’Alacant, té una duració de 30 hores i es desenvoluparà en el Centre Cultural Mare de Déu del Carme i en les instal·lacions de la productora audiovisual 99 Sovnd Rècords de Torrevella, entre el 16 d’octubre i el 3 de desembre. Comptarà amb professorat mixt, de doble perfil, tant acadèmic com professional.

El professorat acadèmic procedeix del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Universitat d’Alacant i el màster oficial en Comunicació i Indústries Creatives (Jesús Algarra, Cande Sánchez-Olmos, Vicente García, Maria José Vilaplana i María Ester García). Pel que fa al professorat professional, el programa comptarà amb el guanyador del Goya a la millor animació i acadèmic del cine Paco Sáez; amb el director del Festival Internacional de Cine Social i Ecològic Mediterrani (FICSEM), Carlos Cañete; la directora de càsting Camila Valentine Isola; Carlos Cánovas, qui va obtenir una doble candidatura als Premis Goya al millor so pel llargmetratge Rosalinda i pel documental El siglo de Galdós, Esteban Die Ros, CEO de la productora 99 Sovnd Rècords; Ana Puerto, cofundadora de Premiere Actors, agència d’assessorament d’actors, actrius i productores, Carmen Moreno gestora cultural en àmbits com el finançament, la comunicació i el màrqueting de la cultura; i Marcos Altuve, director de dos curtmetratges guardonats com a Millor Guió, Millor Producció i Millor Edició.

El curs està destinat a totes aquelles persones que vulguen submergir-se en el setè art i fer d’això una afició o, fins i tot, una professió en alguna de les diferents branques de la indústria audiovisual. Durant la duració del curs, es farà un acostament a gran part dels diferents llocs professionals dins de la indústria audiovisual.

Pujar